Voorbestelling vervolgboek

Met onderstaand formulier kun je een of meerdere exemplaren bestellen van het boek Je leven in eigen hand – verder na narcistische mishandeling. Het boek kost € 29,50 inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten voor één boek bedragen € 3,70 binnen Nederland. Voor België zijn de verzendkosten € 4,70; voor landen binnen Europa € 9,25. en voor de rest van de wereld € 14,50. Binnen Nederland en België wordt één boek als briefpost (‘brievenbuspakje’) verstuurd; daar hoef je dus niet voor thuis te zijn. Meerdere exemplaren worden als pakket verzonden.

Als je het formulier ingevuld en verstuurd hebt, ontvang je spoedig een bevestiging van je bestelling met betalingsgegevens. Als je binnen twee werkdagen nog geen bevestiging van ons hebt ontvangen, kijk dan eerst of  je e-mail programma onze bevestiging niet als ‘spam’, ‘promotie’ of ‘reclame’ in een andere map heeft geplaatst. Heb je echt geen bevestiging ontvangen, stuur dan een berichtje aan het secretariaat.

We verwachten het boek rond vrijdag 7 juli van de drukker. Als je betaling dan binnen is wordt het boek verzonden. We doen ons best om alle bestellingen zo snel mogelijk te verwerken, maar het lukt waarschijnlijk niet in één dag. Je krijgt een e-mail zodra je bestelling verzonden is en we houden je via de website op de hoogte van het verloop van de verzendingen.

We zullen je adresgegevens uiterst vertrouwelijk behandelen. Als je het boek liever niet op je eigen adres ontvangt, kun je ook het adres van een betrouwbare bekende opgeven.

Je kunt het opmerkingenvak gebruiken voor bijzonderheden met betrekking tot de verzending: bezorging of per/adres informatie. Gebruik dit vak niet voor vragen over coaching of workshops; daarvoor is het contactformulier.

* indien van toepassing