Bestelformulier boek

Met onderstaand formulier kun je een of meerdere exemplaren van het boek “Herstellen van narcistische mishandeling” bestellen. Het boek kost € 24,50 inclusief BTW en exclusief verzendkosten. De verzendkosten voor één boek bedragen € 3,70 binnen Nederland. Voor België zijn de verzendkosten € 4,70; voor landen binnen Europa € 9,25. en voor de rest van de wereld € 14,50

Als je het formulier ingevuld hebt, ontvang je spoedig een bevestiging van je bestelling met instructies over de betaalwijze. Als je binnen twee dagen geen bevestiging hebt ontvangen, kijk dan eerst of je mailprogramma het niet als ‘spam’ of ‘promotie’ naar een andere map heeft verplaatst. Dit komt vooral vaak voor bij hotmail, live en outlook. Heb je echt geen bevestiging ontvangen, stuur dan een berichtje via het contactformulier.

We zullen je adresgegevens uiterst vertrouwelijk behandelen. Als je het boek liever niet op je eigen adres ontvangt, kun je ook het adres van een betrouwbare bekende opgeven.

Je kunt het opmerkingenvak gebruiken voor bijzonderheden met betrekking tot het werkboek; bezorging of per/adres informatie. Gebruik dit vak niet voor vragen over coaching of workshops; daarvoor is het contactformulier.