Lichaamsgerichte traumahealing – inschrijving

Met onderstaand formulier kun je je opgeven voor de serie van vier workshops “Lichaamsgerichte Trauma­healing” door Heleen de Winter en Jerome Stoel. De data zijn:

  • zaterdag 12 november 2016: De focus terug naar jezelf: Je grenzen leren kennen, en je eigen veiligheid en basis terugvinden
  • zaterdag 10 december 2016: Terugkomen uit de chaos: Leren hoe je jezelf kunt reguleren als je verdwaald raakt
  • zaterdag 14 januari 2017: Vaardigheden aanleren om in contact met je innerlijke kracht te komen en je te verbinden met je omgeving
  • zaterdag 18 februari 2017: Integratie en een nieuwe toekomst vormgeven

De richttijd is van 10:00-17:00u. De exacte lokatie is nog niet bekend maar de workshops (€ 160 per dag, inclusief koffie en thee en uitgebreide lunch) zullen in het centrum van het land worden gegeven. De totaalprijs bedraagt € 697 en dit is inclusief het intakegesprek. Gespreide betaling is mogelijk. Het is niet mogelijk om slechts één workshop uit de serie te doen, omdat de dagen samen een geheel vormen.

Als je het formulier ingevuld hebt, ontvang je spoedig een bevestiging van je inschrijving  met instructies over de betaalwijze. Als je na vier werkdagen nog geen bevestiging via e-mail ontvangen hebt, stuur dan een berichtje via het contactformulier.